Προβολή όλων των 10 αποτελεσμάτων

Show sidebar

Καφετιέρα Φίλτρο Γαλλικού 350ml

4,90
Πανεύκολο στη χρήση και τον καθαρισμό φίλτρο Γαλλικού καφέ και κάθε αφεψήματος Υλικό: Γυάλινο σώμα, ανοξείδωτο καπάκι και χερούλι, βάση σιλικόνης Χωρητικότητα: 350 ml
Προσθηκη στο καλαθι

Τσαγιέρα αλουμινίου 2 λίτρων-16cm

12,06

Τσαγιέρα Αλουμινίου Νο:16 με Βακελίτη Χερούλι και 2 Λίτρων Χωρητικότητας κατασκευασμένη από άριστα  και ποιοτικά υλικά. Μονοκόμματη κατασκευή Αλουμινίου για όλες τις Εστίες Θέρμανσης όπως: Ξύλα, Ξυλοκάρβουνα, Σόμπες Ξύλου και Σόμπες Πετρελαίου, Υγραέριο, Φυσικό Αέριο και Εστία Κουζίνας. Ιδανικό για βράσιμο νερού, Τσάι και άλλων πολλαπλών χρήσεων.

Προσθηκη στο καλαθι

Τσαγιέρα αλουμινίου 2,5 λίτρων-18cm

12,90

Τσαγιέρα Αλουμινίου Νο:18 με Βακελίτη Χερούλι και 2,5 Λίτρων Χωρητικότητας κατασκευασμένη από άριστα  και ποιοτικά υλικά. Μονοκόμματη κατασκευή Αλουμινίου για όλες τις Εστίες Θέρμανσης όπως: Ξύλα, Ξυλοκάρβουνα, Σόμπες Ξύλου και Σόμπες Πετρελαίου, Υγραέριο, Φυσικό Αέριο και Εστία Κουζίνας. Ιδανικό για βράσιμο νερού, Τσάι και άλλων πολλαπλών χρήσεων.

Προσθηκη στο καλαθι

Τσαγιέρα αλουμινίου 3 λίτρων-20cm

14,25
  Τσαγιέρα Αλουμινίου Νο:20 με Βακελίτη Χερούλι και 3 Λίτρων Χωρητικότητας κατασκευασμένη από άριστα  και ποιοτικά υλικά. Μονοκόμματη κατασκευή Αλουμινίου για όλες τις Εστίες Θέρμανσης όπως: Ξύλα, Ξυλοκάρβουνα, Σόμπες Ξύλου και Σόμπες Πετρελαίου, Υγραέριο, Φυσικό Αέριο και Εστία Κουζίνας. Ιδανικό για βράσιμο νερού, Τσάι και άλλων πολλαπλών χρήσεων.
Προσθηκη στο καλαθι

Τσαγιέρα αλουμινίου 3,5 λίτρων-22cm

16,54
  Τσαγιέρα Αλουμινίου Νο:22 με Βακελίτη Χερούλι και 3,5 Λίτρων Χωρητικότητας κατασκευασμένη από άριστα  και ποιοτικά υλικά. Μονοκόμματη κατασκευή Αλουμινίου για όλες τις Εστίες Θέρμανσης όπως: Ξύλα, Ξυλοκάρβουνα, Σόμπες Ξύλου και Σόμπες Πετρελαίου, Υγραέριο, Φυσικό Αέριο και Εστία Κουζίνας. Ιδανικό για βράσιμο νερού, Τσάι και άλλων πολλαπλών χρήσεων.
Προσθηκη στο καλαθι

Τσαγιέρα αλουμινίου 4 λίτρων-24cm

18,84
Τσαγιέρα Αλουμινίου Νο:24 με Βακελίτη Χερούλι και 4 Λίτρων Χωρητικότητας κατασκευασμένη από άριστα  και ποιοτικά υλικά. Μονοκόμματη κατασκευή Αλουμινίου για όλες τις Εστίες Θέρμανσης όπως: Ξύλα, Ξυλοκάρβουνα, Σόμπες Ξύλου και Σόμπες Πετρελαίου, Υγραέριο, Φυσικό Αέριο και Εστία Κουζίνας. Ιδανικό για βράσιμο νερού, Τσάι και άλλων πολλαπλών χρήσεων.
Προσθηκη στο καλαθι

Τσαγιέρα Ανοξείδωτη 1 Λίτρου-11*10cm

11,90
Τσαγιέρα Ανοξείδωτη για Τσάι και Καφέ. Με χερούλι από βακελίτη το οποίο δεν καίγεται. Χωρητικότητα 1 Λίτρου για χρήση σε εστία υγραερίου με μονό πάτο. 
Προσθηκη στο καλαθι

Τσαγιέρα Ανοξείδωτη 1,25 Λίτρου-12*11cm

13,90
Τσαγιέρα Ανοξείδωτη για Τσάι και Καφέ. Με χερούλι από βακελίτη το οποίο δεν καίγεται. Χωρητικότητα 1,25 Λίτρου για χρήση σε ηλεκτρική κουζίνα και υγραέριο.
Προσθηκη στο καλαθι

Τσαγιέρα Ανοξείδωτη Με Φίλτρο 3 Λίτρων-18*11cm

14,90
Τσαγιέρα Κουζίνας με Φίλτρο ιδανικό για τσάι και όλα τα ροφήματα της αρεσκείας σας  αφού το νερό φιλτράρεται διπλά στο καπάκι και στην έξοδο του. Πολύ καλής ποιότητας Ανοξείδωτο 18/10 Είναι κατάλληλο για κουζίνα και Υγραέριο και σε όλες τις εστίες  
Προσθηκη στο καλαθι

Τσαγιέρα Γυάλινη Κανάτα 1250ml

4,90
Τσαγιέρα - Κανάτα 1250ml εύκολη στη χρήση της και στον καθαρισμό της Τσαγιέρα με εσωτερικό φίλτρο, ασφαλές στο πλυντήριο πιάτων με μοναδικό σχεδιασμό. Συνδυάζει το στυλ με τον σύγχρονο σχεδιασμό του Αντοχή έως και 80 βαθμούς Κελσίου .
Προσθηκη στο καλαθι